Der Sieger in den Karpaten v. Mackensen (Hamburg : F. C. Bertram, 1916)
Karta poczt. z wizerunkiem gen. Mackensen'a.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Mackensen, August von -- (1849-1945).; Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- karty pocztowe