[Afisz. Incipit] Wielki wiec na Placu Zgromadzeń Ludowych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wiecu antywojennym w Gdańsku, 28.06.1951 rok.
Keywords: Wojna koreańska (1950-1953) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.