[Afisz. Incipit] Niech żyje 1 Maja ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz z programem obchodów święta pracy w Malborku 1.05.1953.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne