Ex libris Oskar Leuschner - Breitwieser, Theodor (1847-1930).; Leuschner, Oskar ([S.l., 1885)
W ozdobnej ramce przedstawia jednego stojącego żołnierza trzymającego konie i dwóch siedzących wojskowych, w tle jeden żołnierz na koniu. Niżej w ramce napis: Ex libris Oskar Leuschner. Sygn aut. Th. Breidwiser na ramce z prawej strony.
Data wg działalności aut.