[Afisz teatralny] Mariusz von Mayenburg - Ogień w głowie = (Feuergesicht) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2000)
Afisz informujący o premierze na Małej Scenie im. Stanisława Hebanowskiego 5.02.2000 r. Reżyseria: Piotr Kruszczyński.