[Afisz teatralny] Mariusz von Mayenburg - Ogień w głowie = (Feuergesicht) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2000)
Afisz informujący o premierze na Małej Scenie im. Stanisława Hebanowskiego 5.02.2000 r. Reżyseria: Piotr Kruszczyński.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1990-.