Ex Libris A. Nando Ludovico Varga Effectis Bibliothecæ Samsey N. L. V. - Varga, Nándor Lajos (1895-1978) (1966)
Przedstawia głowę mężczyzny, poniżej napis: Ex Libris A. Nando Ludovico Varga Effectis Bibliothecæ Semsey. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.