Ex Libris A. Nando Ludovico Varga Effectis Bibliothecæ Samsey - Varga, Nándor Lajos (1895-1978). ([ S.l.], 1966)
Przedstawia głowę mężczyzny, poniżej napis: Ex Libris A. Nando Ludovico Varga Effectis Bibliothecæ Semsey. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut.