Towarzyszki i Towarzysze! W dniu 6 i 7-go kwietnia br. cała Gdynia [...]. - Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948). (Gdańsk : PPS, 1946)
Druk z okazji I rocznicy wyzwolenia Gdyni.
Data wyd. na podst. treści.
Bark niektórych pol. znaków.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła