[Afisz. Incipit:] Teatrzyk Zielona Gęś w programie inauguracyjnym: "Gałczynada" ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o prapremierze 29.01.1956 r. w Klubie Pracowników Kultury w Gdańsku ul. Garncarska 18/20.