[Afisz. Incipit] Całodzienny festyn z okazji Festiwalu Piosenki na Molo w Sopocie ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz z programem festynu, który miał miejsce 28.08.1966 r. w Sopocie. Wśród licznych atrakcji koncert zespołu "Niebiesko-Czarni".