Ex Libris Mieczysław Bieleń - Didelyte, Gražina (1938-2007).; Bieleń, Mieczysław (1972)
Serce na dłoni, napis: Ex Libris Mieczysław Bieleń, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.
Na odwrocie nazwisko artystki, nazwa techniki graficznej, data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.