Ex Libris Fábián Etélka / SB. - Stettner, Bela (1928-1984) (1964)
W obramowaniu stojące i siedzące postacie w togach greckich, u góry, wzdłuż krawędzi napis: Ex Libris Fábián Etélka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.