Leonid Leonow - Połowczańskie sady / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 6.11.1972 r. w Teatrze Wybrzeże z okazji 55 rocznicy Rewolucji Październikowej. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Zofia Wierchowicz.