Leonid Leonow - Połowczańskie sady - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 6.11.1972 r. w Teatrze Wybrzeże z okazji 55 rocznicy Rewolucji Październikowej. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Zofia Wierchowicz.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.