Wratislavia Cantans XII Festiwal Oratoryjno-Kantatowy - Sacha, Jerzy (1931- ).; Brzezicki, Stanisław; Nowakowski, Jerzy (fotograf).; Festiwal Oratoryjno-Kantatowy "Wratislavia Cantans" 1977 ; Wrocław). (Wrocław : [s.n.], 1977)
Plakat Festiwlau.
Keywords: Festiwale muzyczne -- Polska -- Wrocław -- 1945-1990.; Życie muzyczne -- Polska -- Wrocław -- 1945-1990.