[Afisz. Incipit] Komenda Hufca Harcerzy w Tczewie ... urządza dnia 4 i 5 czerwca br. na Stadionie Miejskim Harcerskie Mistrzostwa Lekkoatletyczne ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach.