Kierownictwo duchowe w życiu i posłudze księdza / Andrzej Santorski. - Santorski, Andrzej (1929-2011)
Pojęcie kierownictwa duchowego. Zasady kierownictwa duchowego w duszpasterstwie. Kierownictwo duchowe a decyzja dojrzałego życia chrześcijańskiego. Pomoc w duchowym rozwoju. Osoba kierownika duchowego. Korzystanie z kierownictwa duchowego przez kapłana.