Kierownictwo duchowe w życiu i posłudze księdza - Santorski, Andrzej (1929-2011). (2010)
Pojęcie kierownictwa duchowego. Zasady kierownictwa duchowego w duszpasterstwie. Kierownictwo duchowe a decyzja dojrzałego życia chrześcijańskiego. Pomoc w duchowym rozwoju. Osoba kierownika duchowego. Korzystanie z kierownictwa duchowego przez kapłana.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Kierownictwo duchowe; Kapłaństwo; Katolicyzm; Duszpasterstwo; Duchowość katolicka; Duchowość kapłańska; Artykuł z pracy zbiorowej