Czas Dodatek Miesięczny / [Antoni Kłobukowski, red. odpowiedzialny]. (nakł. Drukarni "Czasu", 1856)
Wiadomości z zakresu: przemysł, rolnictwo, handel ; poezya, powieści, dramaty ; Przegląd pismiennictwa / przez Lucyana Siemieńskiego; korrespondencye z wielkich miast ; gazetka literacka.