Kneipab ([S.l. : s.n.], 1913)
Przedstawia fragment obecnej ul. Elbląskiej z mostem nad opływem Motławy, widok w kierunku płn.-zach. 1913 r.
Na rewersie oł. data 3. 8. 1913 oraz tyt.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie