Ex libris Dobrochny Czabańskiej / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) ([wydawca nieznany], 1953)
Dziewczynka z lalką w ręku, ubrana w biały fartuszek, uczesana w warkocze ze wstążkami stoi przy regale. Na regale obok książek napis.