Ex libris Dobrochny Czabańskiej - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1953)
Dziewczynka z lalką w ręku, ubrana w biały fartuszek, uczesana w warkocze ze wstążkami stoi przy regale. Na regale obok książek napis.
Autor na rewersie, data i podpis na rewersie.
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Czabańska, Dobrochna -- ekslibris; Ekslibris polski -- 1945-1970.