Dosyć! ([S.l. : s.n., 1982)
Plakat propagandowy wymierzony przeciwko rzekomym awanturom wszczynanym przez opozycję demokratyczną w stanie wojennym.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- druki ulotne; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- plakaty