Studia interdyscyplinarne : studia przyszłościowe? / Łukasz Dąbrowski. - Dąbrowski, Łukasz
Kolegium MISMaP - podstawowe informacje; charakterystyka studentów Kolegium MISMaP; studenci Kolegium MISMaP - porównanie wyników edycji 2009 oraz 2012.