[Afisz. Incipit] Związek Zawodowy Pracowników i Robotników Przemysłu Gastrnom.-Hotel. ... urządza ... zabawę reprezentacyjną ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 14.09.1946 r. w salach Mascotte w Słupsku.