[Afisz. Incipit] Związek Zawodowy Pracowników i Robotników Przemysłu Gastrnom.-Hotel. ... urządza ... zabawę reprezentacyjną ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 14.09.1946 r. w salach Mascotte w Słupsku.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.