Iz Knig A. Kalašnikova / A. K. - Kalašnikov, Anatolij Ivanovič (1930-2007) (1966)
Fragment dachu, z wieloma metalowymi chorągiewkami i kogutkiem, pod daszkiem kowadło, cęgi i młot. Napis: Iz Knig A. Kalašnikova, sygnatura artysty, monogram AK i nr dzieła 45 w obrębie kompozycji.