[Afisz. Incipit:] Wielka impreza rozrywkowa Rewia Gwiazd / Wojewódzka Agencja Imprez Artystyczn. w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o imprezie rozrywkowej 21-22.07.1966 r. w Operze Leśnej w Sopocie w ramach Sopockiego Lata. Wykonawcy: Teresa Belczyńska, Fryderyka Elkana, Lidia Korsakówna, Roland Pitt (Austria), Kazimierz Brusikiewicz, Bogdan Łazuka, Piotr Szczepanik, Bogdana Zagórska oraz laureaci IV FPP Opole Siostry Panas. Gra i akompaniament: Zespół Jerzego Abratowskiego i Zespół Bogusława Sobiesiaka. Scenografia i reżyseria: Czesław Szpakowicz. Konferansjerka: Janusz Budzyński.