Hansestadt Danzig, Rathaus und Grünes Tor - Verlag Julius Simonsen ([Oldenburg in Holstein : Verlag Julius Simonsen, 1920)
Przedstawia Długi Targ i Ratusz Głównego Miasta w Gdańsku, ujęcie z Zielonej Bramy, ok. 1930 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Zielona Brama (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe