Dr. Med. Arthur Brăuer / [Emil Kotrba]. - Kotrba, Emil (1912-1983) ([wydawca nieznany], 1960)
Naga dziewczyna stojąca przy źródle i czekająca aż dzban napełni się wodą, w głębi Arlekin próbujący złapać motyla, na kamieniu napis: Dr. Med. Arthur Brăuer.