[Występy w Klubie Studentów Wybrzeża "Żak"] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia Dariusza Nierzwickiego, absolwenta PWSSP w Gdańsku śpiewającego w klubie Żak ballady, ok. 1979 r.