[Występy w Klubie Studentów Wybrzeża "Żak"] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia Dariusza Nierzwickiego, absolwenta PWSSP w Gdańsku śpiewającego w klubie Żak ballady, ok. 1979 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Opis pod zdjęciem: Kawiarnia Klubu Studentów Wybrzeża "Żak" gości co czwartek młodych twórców Wybrzeża - plastyków, literatów, muzyków, którzy prezentują swój dorobek artystyczny.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża Żak -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie