Gdański Związek Pracodawców = Gdańsk Employers Association. - Pracodawcy Pomorza (Gdańsk : Gdański Związek Pracodawców, 2002)
Informator o przedsiębiorstwach zrzeszonych w GZP.
Tekst częśc. rówol. pol., ang., ros.
Keywords: Pracodawcy Pomorza; Przedsiębiorstwa -- Polska -- Gdańsk (region) -- wydawnictwa informacyjne; Gdańsk (Polska) -- wydawnictwa informacyjne