Otwarcie biblioteki im. K. Damrota / Zbigniew Kosycarz foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1968)
Przedstawia otwarcie biblioteki imienia Konstantego Damrota w Kościerzynie, około 1969 roku.