Dr. med. A. Bräuer - Geiger, Willi (1878-1971).; Bräuer, Arthur (1899-1972). (1963)
Wąż oplatający sowę w tle gwiazda i księżyc, u góry napis: Dr. med. A. Bräuer. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w