Michael Frayn - Kopenhaga / projekt graficzny Remus ; Teatr Wybrzeże. - Remus-Duda, Joanna (1965- ). (Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 19.01.2002 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Krzysztof Babicki. Na plakacie wizerunki aktorów: Halina Winiarska, Dariusz Szymaniak, Jerzy Kiszkis. Nazwisko autora plakatu w lewym górnym rogu.