Verordnung : Im Verfolg der Verordnung [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Niemiecka odezwa do obywateli Belgii w sprawie obowiązujących środków płatniczych z 9 stycznia 1915 r.