Verordnung : Im Verfolg der Verordnung [...] - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917). (Brüssel : [s.n.], 1915)
Niemiecka odezwa do obywateli Belgii w sprawie obowiązujących środków płatniczych z 9 stycznia 1915 r.
Tekst równol. w jęz. niem., hol. i fr.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty