[Wizyta Jana Pawła II w Gdańsku]. (1987)
Przedstawia Jana Pawła II podczas wizyty w Gdańsku, spotkanie z chorymi w kościele Mariackim, przejazd ulicą Długą, spotkanie z wiernymi na Zaspie i Westerplatte, 1987 r.