Ex Libris Vladislav Kohout / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Tańczący harnaś, wzdłuż lewej krawędzi napis: Ex Libris Vladislav Kohout. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.