Ex Musicis Hegymegi Pal SB. - Stettner, Bela (1928-1984) (1960)
Przedstawia kilkoro śpiewaków, trzymających dwa arkusze z nutami, na których napis: Ex Musicis Hegymegi Pal. Sygn. aut. w obrębie kompoz.