Ex Musicis Hegymegi Pal - Stettner, Bela (1928-1984).; Hegymegi, Pal. ([S. l., 1960)
Przedstawia kilkoro śpiewaków, trzymających dwa arkusze z nutami, na których napis: Ex Musicis Hegymegi Pal. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 27.07.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w