Drażniąca koncepcja zmiany - Markowska, Anna (1962- ).; Juszkiewicz, Piotr (1959- ). (2007)
Recenzja książki: Od rozkoszy historiozofii do "gry w nic" : polska krytyka artystyczna czasu odwilży / Piotr Juszkiewicz. Poznań 2006.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.