[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Czechosłowackiej ... urządza uroczystą akademię. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii 29.10.1948 r. w gdyńskim Domu Kolejarza.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.