Ex libris Stefan Sobieszczyk / WJ. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1933)
Przedstawia kisążki ułożone jedna na drugiej, za nimi kielich i wąż Eskulapa, napis u góry: ex libris, u dołu: Stefan Sobieszczyk. Sygn. aut. w obrębie kompoz.