Ex libris Stefan Sobieszczyk - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939).; Sobieszczyk, Stefan ([S. l., 1933)
Przedstawia kisążki ułożone jedna na drugiej, za nimi kielich i wąż Eskulapa, napis u góry: ex libris, u dołu: Stefan Sobieszczyk. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.