Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej i Miejski Komitet Obrońców Pokoju w Elblągu urządzają loterię fantową. - Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej.; Miejski Komitet Obrońców Pokoju (Gdynia). (Elbląg : [s.n.], 1951)
Afisz inf. o loterii 30.09.51.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne