Gdańsk - Wrzeszcz ul. Grunwaldzka, róg Hibnera - kawiarnia "Maleńka" / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1960)
Przedstawia nieistniejącą już kamienicę przy Al. Grunwaldzkiej we Wrzeszczu, róg ul. Do Studzienki (dawniej W. Hibnera), w kamienicy znajdowała się kawiarnia "Maleńka", ok. 1965 r.