Gdańsk - Wrzeszcz ul. Grunwaldzka, róg Hibnera - kawiarnia "Maleńka" - Węgrzyn, Witold (1945- ). (Gdańsk, 1960)
Przedstawia nieistniejącą już kamienicę przy Al. Grunwaldzkiej we Wrzeszczu, róg ul. Do Studzienki (dawniej W. Hibnera), w kamienicy znajdowała się kawiarnia "Maleńka", ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kawiarnie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie